Toelichting

De Sustainability Battle; Doe mee en win!

Je kunt je studie gewoon afronden, net als  heel veel anderen.  Dan een baan gaan zoeken, net als heel veel anderen. … Maar jezelf onderscheiden is slimmer. Juist nu tijdens je studietijd. Net een stapje extra.  Iets anders op je c.v. Iets anders dan heel veel anderen.

De Sustainability Battle daagt je uit om met je team de meest ultieme oplossing te bedenken voor een duurzame business case.  De case is actueel, multidisciplinair, zinvol en aangeboden door een aansprekende organisatie. De battle duurt een week en is goed te combineren met je opleidingsactiviteiten. Een deskundige jury bepaalt het winnende team. Met een prijs die er toe doet. En bovendien, iedereen is een fantastische leerervaring rijker.

De Sustainability Battle 2012 wordt gesponsord door Bredenoord Aggregaten. Europa’s nummer 1 in tijdelijke stroomvoorzieningen.  Bredenoord gaat duurzame aggregaten ontwikkelen. Een mooi stuk technologie. Maar de duurzame aggregaat vraagt om een ander business model om het betaalbaar en winstgevend te maken. Het winnende team van De Sustainability Battle® 2012 biedt niet alleen de beste oplossing, maar vooral de meest relevante vragen om tot een oplossing te komen.

Wanneer: 4- 8 juni met een bedrijfsbezoek op vrijdag 25 mei
Faciliteiten: Projectruimte (UT), koffie, lunch, ICT worden voor je geregeld
Deelnemers:  4 deelnemers per team
Meer info: Matthew Vuijk (06)45516679 | battle@generatin.nl

BattlIn’ op Facebook